Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Aslıhan Güner - Aslıhan Güner Kılıç panosundaki Pin / 17 aralık 1987) tarihinde i̇stanbul'da dünyaya gelmiştir.

Aslıhan Güner - Aslıhan Güner Kılıç panosundaki Pin / 17 aralık 1987) tarihinde i̇stanbul'da dünyaya gelmiştir.. 9 haziran 2013 tarihinde şefkat tepe dizisinde tanıştığı mert kılıç ile evlenmiştir. Aslıhan güner kimdir aslıhan güner doğum tarihi ve burcu çokça merak edilen ekranların güzel isimlerinden biri. 421 317 просмотров 421 тыс. Uzak şehrin masalı dizisinde umay rolünde. 17 aralık 1987'da i̇stanbul'da hayata merhaba diyen oyuncu barış manço kültür merkezi'nde oyunculuk eğitimi almıştır.

Aslıhan güner boy kilo, kimdir nereli yaşı burcu saç ve göz rengi. Aslıhan güner şarkıları aslıhan güner albümleri. @aslihanguner 13 like, 2 story, tw:5 like twitter.com/fanaslihanguner. (showtv.com.tr, 09.09.2019), kuzey yıldızı oyuncuları kadrosu ve karakterleri (diziseti.tv, dizioyuncu.com. Üstelik güner, ismi başarılı oyuncular arasında anılanlardan.

Kuzey Yıldızı Aslıhan Güner Kimdir? Evli Mi, Sevgilisi Kim ...
Kuzey Yıldızı Aslıhan Güner Kimdir? Evli Mi, Sevgilisi Kim ... from www.finansajans.com
İki kız ve birde erkek kardeşi vardır. She studied public relations and advertising at the university but left without. Aslıhan güner, 17 aralık 1987 i̇stanbul, türkiye doğumlu türk oyuncudur. Aslıhan güner (born 17 december 1987) is a turkish actress. Aslıhan güner ile ilgili tüm haberleri ve son dakika aslıhan güner haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. O acısını enfes yansıtmış harbiden. Aslıhan güner boy kilo, kimdir nereli yaşı burcu saç ve göz rengi. Aslıhan güner kimdir aslıhan güner doğum tarihi ve burcu çokça merak edilen ekranların güzel isimlerinden biri.

Aslıhan güner haberleri ile ilgili son dakika gelişmeleri, en sıcak haberler ve geçmişten bugüne tüm geçmişte yaşanan aslıhan güner gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası.

(showtv.com.tr, 09.09.2019), kuzey yıldızı oyuncuları kadrosu ve karakterleri (diziseti.tv, dizioyuncu.com. Uzak şehrin masalı dizisinde umay rolünde. Barış manço kültür merkezinde oyunculuk eğitimi almıştır. Hangi sinema ve dizilerde rol aldı? 2005 yılında the i̇mam adlı filmde zehra rolünde oynadı. Aslıhan güner en büyük fan sayfası! Daha 16 yaşında i̇smail güneş'in yönettiği the i̇mam ve. She is an actress, known for полярная звезда (2019), selam: Selena dizisinde de rol alan aslıhan güner bir hayli değimiş görünüyor. Aslıhan güner (trt1.com.tr, 03.03.2018), kuzey yıldızı oyuncuları kimdir? Temel, ver kaç ve akıllara seza adlı sinema. Aslıhan güner'in nikah şahitliğini ise yapımcı adem kılıç yaptı. Ayrıca kacyasinda.com sayfamızda aslıhan güner dışında farklı birçok kişi hakkında biyografi ve yaş bilgisine ulaşmanız mümkün.

Ayrıca kacyasinda.com sayfamızda aslıhan güner dışında farklı birçok kişi hakkında biyografi ve yaş bilgisine ulaşmanız mümkün. Günümüzde dizi, sinema ve film çalışmalarını sürdüren aslıhan güner'in çocuğunun olup olmadığı henüz bilinmemektedir. Aslıhan güner'in henüz 16 yaşındayken the i̇mam filmi ile başlayan ekran macerası, selena güner, the i̇mam, sümela'nın şifresi, moskova'nın şifresi: Aslıhan güner ile ilgili tüm haberleri ve son dakika aslıhan güner haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. 2006 yılında geceler yarim oldu adlı filmde gülcan rolünü oynadı.

Aslıhan Güner Kimdir,Aslıhan Güner kaç yaşında,Aslıhan ...
Aslıhan Güner Kimdir,Aslıhan Güner kaç yaşında,Aslıhan ... from www.kimdirwiki.com
Aslıhan güner hakkında son dakika gelişmeleri ve en güncel aslıhan güner haberlerine aksam.com.tr den aslıhan güner'in yeni projesi belli oldu! Toplam 175 aslıhan güner haberi bulunmuştur. Barış manço kültür merkezi'nde oyunculuk eğitimi alan aslıhan güner. Aslıhan güner kılıç ile ilgili detaylı bilgi alabilir, kim olduğunu, nereli olduğunu, yaşını ve 1987 yılında i̇stanbul'da doğan aslıhan güner, barış manço kültür merkezi'nde oyunculuk eğitimi almıştır. O acısını enfes yansıtmış harbiden. 9 haziran 2013 tarihinde kendisi gibi oyuncu olan mert kılıç ile dünya evine girmiştir. Her mother is from malatya, while her father is from sivas. Temel, ver kaç ve akıllara seza adlı sinema.

Aslıhan güner sinema ve dizilerin başarılı isimleri arasında yer almaktadır.

17 aralık 1987'da i̇stanbul'da hayata merhaba diyen oyuncu barış manço kültür merkezi'nde oyunculuk eğitimi almıştır. Toplam 175 aslıhan güner haberi bulunmuştur. Uzak şehrin masalı dizisinde umay rolünde. Ayrıca kacyasinda.com sayfamızda aslıhan güner dışında farklı birçok kişi hakkında biyografi ve yaş bilgisine ulaşmanız mümkün. 9 haziran 2013 tarihinde şefkat tepe dizisinde tanıştığı mert kılıç ile evlenmiştir. Aslıhan güner kimdir aslıhan güner doğum tarihi ve burcu çokça merak edilen ekranların güzel isimlerinden biri. Aslıhan güner (trt1.com.tr, 03.03.2018), kuzey yıldızı oyuncuları kimdir? Aslihan güner was born on december 17, 1987 in istanbul, turkey. (showtv.com.tr, 09.09.2019), kuzey yıldızı oyuncuları kadrosu ve karakterleri (diziseti.tv, dizioyuncu.com. Barış manço kültür merkezi'nde oyunculuk eğitimi alan aslıhan güner. She is an actress, known for полярная звезда (2019), selam: Aslıhan güner, 1987 tarihinde i̇stanbul'da hayata gözlerini açmıştır.baba tarafından sivas, anne tarafından ise malatyalı biridir.daha çok kendisini sivaslı olarak gören ünlü isim geçmiş zamanlarda. Temel, ver kaç ve akıllara seza adlı sinema.

Aslıhan güner kimdir aslıhan güner doğum tarihi ve burcu çokça merak edilen ekranların güzel isimlerinden biri. #kuzeyyıldızıi̇lkaşk aslıhan güner'in oyunculuğu gerçekten çok etkili işliyor ekrana kesinlikle. Aslıhan güner, 17 aralık 1987 i̇stanbul, türkiye doğumlu türk oyuncudur. Aslıhan güner'in rol aldığı filmler. Barış manço kültür merkezi'nde oyunculuk eğitimi alan aslıhan güner.

Aslıhan Güner Saç Rengi ve Modelleri
Aslıhan Güner Saç Rengi ve Modelleri from www.bakimlikadin.net
Uzak şehrin masalı dizisinde umay rolünde. Aslıhan güner'in henüz 16 yaşındayken the i̇mam filmi ile başlayan ekran macerası, selena güner, the i̇mam, sümela'nın şifresi, moskova'nın şifresi: 2006 yılında geceler yarim oldu adlı filmde gülcan rolünü oynadı. Toplam 175 aslıhan güner haberi bulunmuştur. Daha 16 yaşında i̇smail güneş'in yönettiği the i̇mam ve. O acısını enfes yansıtmış harbiden. Aslıhan güner resmi facebook sayfasıdır. Aslıhan güner, oyunculuk deneyimini ilk kez 2002 yılında yayınlanan sırlar dünyası adlı dizi ile gerçekleştirmiştir.

Toplam 175 aslıhan güner haberi bulunmuştur.

Aslıhan güner kimdir, aslıhan güner, 17 aralık 1987 tarihinde istanbul'da 4 çocuklu bir ailenin ilk çocuğu olarak doğmuştur. Aslıhan güner ile ilgili tüm haberleri ve son dakika aslıhan güner haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Uzak şehrin masalı dizisinde umay rolünde. 20,851 likes · 62 talking about this. 9 haziran 2013 tarihinde şefkat tepe dizisinde tanıştığı mert kılıç ile evlenmiştir. Aslıhan güner, 17 aralık 1987 i̇stanbul, türkiye doğumlu türk oyuncudur. Aslıhan güner kılıç ile ilgili detaylı bilgi alabilir, kim olduğunu, nereli olduğunu, yaşını ve 1987 yılında i̇stanbul'da doğan aslıhan güner, barış manço kültür merkezi'nde oyunculuk eğitimi almıştır. @aslihanguner 13 like, 2 story, tw:5 like twitter.com/fanaslihanguner. Aslıhan güner'in rol aldığı diziler ve filmler Aslıhan güner haberleri ile ilgili son dakika gelişmeleri, en sıcak haberler ve geçmişten bugüne tüm geçmişte yaşanan aslıhan güner gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası. Aslıhan güner, özge özpirinçci, burak deniz, aslı enver, deniz çakır, şevval sam, i̇rem sak… 8 mart dünya kadınlar günü için bakın neler paylaştılar? Aslıhan güner kimdir aslıhan güner doğum tarihi ve burcu çokça merak edilen ekranların güzel isimlerinden biri. 2005 yılında the i̇mam adlı filmde zehra rolünde oynadı.